CH S* RagGorgeous Lady of Winterfell

S* Yamanis Messi aka Hercules

Vår älskade Simon - huskatt och "bestefar"

Katter i katteriet

 

Vår avelshande, S* Yamanis Messi är en stor, stilig brunmitted hane med en vacker bläs. Han är pappa till flera kullar, bl a till Duchess båda kullar.

Simon, huskatt nu 13år gammal. "Bästefar" till alla katter, så klok och så snäll!

S`Ohanas Nani Signe aka Tuffs, en bedårande liten brun mittedhona som vi hoppas mycket på, hon är född i augusti 2017.

S´RagGorgeous Lady of Winterfell, en liten bedårande blå colorpointhona som vi också hoppas mycket på, hon är född i oktober 2017.

SE* Mollydolls Capella of Tofslan aka Dinah, en bedårande söt liten hona som är dotter till vår tidiga egna uppfödning SE* Rättvikskullans Simba! 

 

Tidigare katter i katteriet för alltid i våra hjärtan

Nicholas, kastrerad ragdoll, han kom till oss för fem år sedan som fodervärdskatt och blev starten på vår underbara resa med de mest fantastiska katter, ragdolls. Nicholas bor numera hos sin nya familj och lever det liv en prins ska leva. I nästan ensamt majestät, bara med en ung ragdollundersåte. Tack Matina Tsogas med familj för att ni ger honom ett underbart liv.

Esmeralda, kallad Essie är vår första avelshona som hittills fått två fina kullar, bla i färgerna choklad och lila. Flera av hennes avkommor används i avel. Essie som numera kallas Ester, bor för alltid hos familjen Andström och deras boxer Tekla.

Rättvikskullans Duchess är dotter till Esmeralda, en ljuvligt vacker bruntabby bicolor som har avslutat sin avelstid och flyttat till sitt för eviga hem hos Kedi😻